------------------------------------------
▶▶▶▶ How to draw anime step by step ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ How to draw anime step by step IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ зламати все ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ How to draw anime step by step 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Я дуже погано вмію малювати, але коли я завантажив цю програму, я відчув, що можу покращитися в малюванні, мені просто не подобаються додавання, які ви отримуєте відразу після того, як ви повертаєтеся з обраних кроків, будь ласка, виправте це, крім того, що це дуже хороший додаток.
Це дуже важко, тому що в ньому не так багато порад, а аніме дуже важко намалювати
Люблю це
добре
Я хотів би, щоб там були відео, але це було дуже корисно
це так дратує, що я не можу намалювати тебе бі##, щоб легше було робити fu### їж ши##
Це непоганий ресурс для малювання, але реклама зовсім не підходить. Це також досить обмежено. Більш складні приклади, ніж реальні підручники.
Ця програма дуже гарна, тепер я знаю, як малювати, і мої уроки малювання покращилися за допомогою програми dis. Вона дійсно заслуговує на 5 зірок
Я нічого не можу зробити без настирливої реклами
Мені це не дуже допомогло
Це дуже добре, повірте, це не жарт, це дійсно допомагає мені навчитися малювати, ну... Визнаю, що в мене немає ні творчих рук, ні руки, яка вміє гарно малювати, але сьогодні я можу це зробити! Завдяки цьому додатку❤️
Це чудовий додаток! Це дійсно навчить вас малювати аніме, але я думаю, що для кращого малювання в цифровому форматі це робить його кращим....але крім цього, це чудова програма! Однозначно варто вашого часу!
Мені це подобається, це мені дуже допомогло. Я з нетерпінням чекаю нових малюнків аніме 😀 Мені подобаються тварини, тому що це дуже мило! Мені було цікаво, чи можете ви додати більше варіантів аніме!
😁😁😁 Загалом це подобається. Тепер я можу малювати милих чибі та більше аніме, дуже дякую за цю програму
Shapik: The Moon Quest Avventura zbrp😀❤😃
він просто показував випадкові картинки, так що ми сопосто це копіювати? ну я вже видалив це було нудно
How to draw anime step by step કલા અને ડિઝાઇન kddЦе смокче
Не добре, як я ні
Це круто, мені подобається😊🤩😍😍😍
Це чудова програма, яку я б рекомендував початківцям або професіоналам. Єдине, що важко зрозуміти, який підручник я маю натиснути, оскільки він все на японській мові (інструкції r англійською). Я просто запитую, чи можете ви створити підручник назви англійською, крім того, що це чудова програма для малювання, я жахливо малював, це мені дуже допомогло!
Порада від професійного художника: не використовуйте цю програму:/ мистецтво тут, чесно кажучи, жахливе, суперечить художній логіці. Беріть платні уроки або використовуйте інші методи. Це просто не те
Ця програма дуже, дуже гарна, і я можу малювати аніме зараз
𝑡ℎ𝑖𝑠 𝑎𝑝𝑝 𝑖𝑠 𝑔𝑟𝑒𝑎𝑡 𝑏𝑢𝑡 𝑡ℎ𝑒 𝑎𝑑𝑩🩠𝑑𝑡
Я думаю, що якщо ви новачок, то цей додаток дійсно рекомендується. Він містить різні кроки малювання для окремих частин тіла, на чому ви хочете зосередитися... У ньому відсутні дуже прості функції, які можна ігнорувати. Мені сподобалося 😍😍 😘
Вони не пояснюють половину речей, і якщо ви виходите з нього, є доповнення, і це дратує
Це чудово! Завдяки цьому додатку я починаю добре малювати! Хоча мені цікаво затінення персонажа, чому б вам не додати підручник із затінення? У додатку я бачу, що у вас це добре виходить! Я з нетерпінням чекаю, коли ви розмістите підручник із затінення! Якщо ні, то це добре
клас клас клас клас клас клас клас клас клас
Багато малюнків тут не варті завантаження. Я вже вмію погано малювати, мені в цьому не потрібна допомога. Потрібні кращі інструкції та кращі фотографії.
Це круто
How to draw anime step by step Konst och design rgkjПривіт!!UwU, я тут, щоб сказати щось про цю програму😀сподіваюся, ви прочитаєте все це!!😀 Тож ви можете побачити їх, я ставлю 5 зірок із 5 для цієї програми☺, тому що мені дуже подобається ця програма... за підказками та підручником!😀 справді це дивовижний додаток 🤔і це лише одна сторінка в магазині Google Play.😀 Ви можете спробувати це...😚 додаток теж. Я дуже радий побачити свої покращення..тепер я можу легко малювати обличчя, тіла та..😅У мене невелика проблема з малюванням рук...😀але я рекомендую цю програму для тих, хто тільки починає малювати аніме😯дякую😊
Це ince, але прикладів дуже мало, я особисто вважаю, що було б краще побачити більше прикладів і так тримати 👍👍👍😉.
Я не можу ним користуватися, додаток завжди вилітає, коли я його відкриваю😢😢😢
Це дійсно хороший додаток, тому що в ньому не потрібно платити чи мати рекламу, і мені потрібно лише півгодини, щоб намалювати аніме👍👍
Це не найкраща програма, щоб навчитися малювати аніме, кроки будуть швидкими
Я ненавиджу не завантажувати
Я хотів, щоб це намалювало, це вийшло не так, як я хотів