------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ goljufija koda poveča vse ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Odlična igra, vendar si želim, da bi bila posodobitev z novim orožjem in OKLEPI.
Neverjetno, a če bi lahko dodali vse preobleke Maščevalcev, je to super super.
Zelo dobra igra za igranje s prijatelji... Zelo mi je všeč.. Če hočem narediti zemljevid, mi uspe😂.... Tako smešna igra... 😍😍😍😍😍 Zelo mi je všeč.. .
Ne vem, zakaj je animacija napovednika tako neverjetna. Torej vidim napovednik ali oglas za to igro, vendar vidim, kako disketno in retardirano igra izgleda, zaradi česar sem jo odstranil, nič ne izgleda kot oglas in se počuti zelo slabo
Tako lepa, tako odlična najboljša igra vseh časov. Všeč mi je ta igra, nikoli je ne bi nehal igrati Piščančja zaloga ob boljšem času, vendar je res kul in je zame odlična ideja in zelo kul izdelek, vendar je odličen čas za prvič del in vesel sem, da mi je všeč tvoje delo na tvoji strani in je zelo kul stran, na kateri lahko uživam v delu v Združenem kraljestvu cel teden, vendar je bila spletna trgovina prijetna, da sem se morala vse skupaj lotiti na sestanku na drugem ceno in niso velik posel, s katerim bi se odločili
Ta igra je tako neverjetna, vendar potrebuje samo eno stvar in to je spletna igra za več igralcev, ker včasih ne najdete s kom bi igrali in včasih je lahko dolgočasno, ko jo igrate sami, vendar je ta igra še vedno neverjetna
Ta igra je najboljša bojna igra od vseh bojevnih iger s palicami, vem, da lahko ustvarite zemljevide tako zabavne, tako zabavne
POZDRAV, RAZVIJATELJ, V TEJ KULI IGRI SE NIKOLI NI BI dolgčas in ŽELIM, DA JE DODAJTE VEČ OROŽJA IN DODAJTE, DA IMA OROŽJE DALJŠE TRAJANJE MOČI. HVALA VNAPREJ PLSSS MOJO ZAHTEVO MORAJO VIDETI
Igra je tako zabavna in kul. Na izbiro imam veliko orožja za boj proti umetni inteligenci ali dvoboju. Igra ima kul funkcijo, ki vam omogoča igranje v načinu za dva igralca. To je zabavno, ker se lahko borite s svojimi brati in sestrami, prijatelji in starši/skrbniki. Resnično obožujem aplikacijo, toda OGLASI SO TAKO MOŽNI. Po vsakem krogu tekme JE NEKJE skrit OGLAŠ, ki mi gre na živce. Prosimo, da naredite samo cenjene oglase.
Zelo mi je všeč Supreme Dulist Stickman, a lahko dodate več orožja in zemljevidov in ali lahko postavite, kamor jih lahko držite, ter jih brcate in udarite, uvozite, kjer lahko nataknete oklep na svoj lik in ščite in prosim dodajte orožje, kjer lahko letijo razen tega obožujem to igro in ali lahko dodate pištolo za teleportiranje ali palico
Ne morem verjeti, kako zanimiva je ta igra, je zabavna in zahtevna in zelo dobra za vsako starost in spol, ki jo lahko igra vsak, in ni neumna ali otročja, ampak je samo dobra in zasvojena z ljudmi. Zagotavljam vam, da boste to igro namestili, ko boste glej ta pregled
Čudovita igra! Ima 1 igralca proti CPU, 2 igralca, preživetje in urejevalnik zemljevidov. To vedno igram s svojim bratrancem! Ne glede na to, da je nekaj dobrega orožja odstranjeno ali napačno, predlagam, da sekiri dodate buff.Ta igra je super super. Všeč mi je grafika, ustvarjalec zemljevidov sveta in orožje, vendar bi rad predlagal samo eno orožje s kul močmi.
Dragon Magic: merge land Slagalice psolSupreme Duelist Stickman Laga rglsZelo zabavno je, a edina težava je, da se zruši, želel bi več teh iger. Dal bi mu 5 zvezdic, če odpravite težavo.
Neverjetno je, najboljša igra, ki sem jo namestil in nikoli ne bom obžaloval, da sem jo namestil, toda nekaj, kar bi bilo bolje za oddelek preobleke pri oblikovanju likov, je, da lahko izberemo 2 kožna oblačila/dekoracijo ali pa dodamo nekaj novih preoblekov kjer namesto na glavi/vratu in zgoraj, zakaj ne zaradi zabave in dizajnov, ki bi jih morda imeli nekateri kreativni ljudje, morda dodajte nekaj prevleke za pas, kjer je okoli pasu, ali morda nekaj kože za stopala, vendar je na splošno 100/10
Supreme Duelist Stickman Екшн nyvySovražim to igro, saj ti niti ne dajo vadnice o igranju, samo pričakujejo, da veš, kaj delaš. Prav tako je tako enostavno umreti, čeprav delaš največ škode. Ta igra je smeti in tega ne priporočam ljudem, če želijo igrati borbeno igro!!🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾. 🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾. 🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🤬🤬
Igra je ostala dobra ......ljudje se samo pritožujejo nad oglasi, kar je precej neumno, ker piše, da ni povezave, zato izklopite internet, to je vse ......in se nehajte obnašati kot profesionalni igralci ali kaj podobnega
O moj bog! Ta igra je tako zabavna!!! Všeč mi je, kako se lahko boriš z drugimi boti in kako je to igra za 2 igralca !!! Najlepša hvala za izdelavo te igre!!!!!!!!🤗♥️♥️♥️🤜🤛✌️👌:-D
Ni tako dobro, vendar zabavno, fantje, res morate posodobiti svojo igro. Pontius avenue v redu, samo dodaj novo orožje, v redu
Ta igra je zakon👍
tako da je veliko novih predmetov zabavnih, a sploh ne preveč konkurenčnih, uporabljajo ZELO preveč RNG, žezlo je bilo dobro RNG, a lahko dodate več običajnega orožja, kot je trizob? prav tako se manj osredotočajte na preobleke, ne dodajajo veliko igri in bi vam dali čas, da se osredotočite na druge stvari... Ocenil bi 5 zvezdic, če bi to storili! 👍👍👍👍👍 Uredi: tudi več zemljevidov za preživetje PROSIMO
raje izberem staro, ne pa novo posodobljeno.sovražniki v preživetju in orožja, ki se že odklenejo, so res raztrgani, želim si manj škode, ne kot dva zadetka en ubij
a5
Zelo dobro (neverjetno, tam je moja najljubša aplikacija, med toliko možnostmi lahko izbirate med tremi različnimi načini in tudi 20 različnih klobukov. .
To je bilo malo grozno, ampak moja edina težava je, da nimam več načinov, kot je brezplačen za vse, in potem več igralcev, ki me je malo razveselila, a prijetna igra in kar mi je bolj všeč je preživetje, lahko samo treniram v načinu, ki je bil super
Supreme Duelist Stickman Action zimvnadzor nad igro je hiter in enostaven in je popolna izbira, ko mi je dolgčas, vendar upam, da boste dodali gumb za streljanje, ker ne dobim meritev časa, ko strelja ves čas _in hvala❤
Supreme Duelist Stickman Veiksmas qwoStara in preprosta bi dobila petico, nova moderna pa je smeti
Kontrole so zmedene in nikoli niso pojasnjene. Neverjetno frustrirajoča izkušnja. Predvidevam, da so ljudje to ugotovili, ker obstajajo tudi druge dobre ocene, a jaz zagotovo ne.
Všeč mi je, toda zakaj, za vraga, voda in lava ubijata? Prosim, naj bo 5 dmg
Dobra igra, vendar mislim, da bo spletni boj dober za dodajanje prijateljev.
Predlagam, da dodate potrditev izbrisa zemljevidov, da preprečite nesrečo, da izbrišete zemljevide, svojo oceno bom spremenil na 5 zvezdic, ko bo v redu. (Uredi, zdaj je v redu)
Všeč mi je ta igra naključno, da je tako težko, prosim, naredite malo enostavno in naredite druge pripomočke za boj, prav tako v redu
O tej igri ni kaj dosti reči, razen da je verjetno najboljša bojna igra za 2 igralca za igranje z internetom in brez njega
Všeč mi je ta igra, vendar obstaja hrošč, če je imel sovražnik orožje za barvanje, mi je samo zavezal noge, da sem hrošč, vendar je nekako kul igra, vendar 1 hrošč, tako da ga želim to igro 3 zvezdice in bratje Neron želim igrajte več igralcev
Samostrel je premočan. Ne delajte mu bližnje škode, ker je samostrel debel kot ščit, da vas lahko blokira in napade
Ta igra je zelo dobra igra Všeč mi je nova posodobitev
To je kul igra, vendar je po mesecu dni postala dolgočasna, ker ima le nekaj orožja, razvijalec bi moral dodati več orožja v igro
Supreme Duelist Stickman कार्रवाई lltwSem lepa oseba, ki se je označila z istim časom. Imam g, ampak to je bila edina stvar, ki jo potrebuješ. Prvi. Prvi je odličen čas, da dobite dobro idejo. Drugi je za dolg dan, vendar večina od nas, ki imamo možnost, večina od nas, ki smo lahko. To mi bo pomagalo pri morebitnih vprašanjih. Tukaj ste za vas, mislim, da je tako
Raje sem imel staro različico, saj je imela čar, da se zdi kot odtrgan od stare različice
Prosimo, posodobite to igro na spletno zlobno tekmo in to je zelo lepa igra. Prosimo, posodobite svojo prijateljsko spletno tekmo s to igro in številni liki poganjajo to igro, vas posodobi samo en teden. Zelo vam bom hvaležen