------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish 1000 Words ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish 1000 Words IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat code generator ištvermė ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Learn Spanish 1000 Words 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Blogiausia kada nors
Tai tikrai puiki programa ir daro stebuklus pradedantiesiems, todėl rekomenduoju ją visiems besimokantiems ispanų
Ši programa yra tokia gera. Nes moko.
Nuostabu naudoti! Ląstelių versija siūlo daugiau žaidimo parinkčių kiekvienam skyriui, kurį reikia išmokti. Tikimės, kad tai bus atnaujinta į kompiuterio versiją.
Maravilloso y útil
Man labai patinka ši programa, ji moko gerai ispanų kalbos. Niekada anksčiau nevertinau programos, bet tai įvertinau, nes man labai patinka programa
Linksma!
Para prender muy bien
Lengva.
Tai tokia gera programa
Man nepatinka ši programa! Tai taip sudėtinga pradėti kaip aš!
Sunku
Pradedančiajam patiko sunku.
Linksma ir sudėtinga
Geros programėlės.
Learn Spanish 1000 Words Pendidikan fdccŠi programa yra graži. Galiu nemokamai išmokti ispanų kalbos. Man patinka ši programa Gracias el mojar
Tai labai naudinga programa
Tai nuostabi programėlė. Geriausia išmokti ispanų kalbos su viktorinomis .Būtina pabandyti!!!!!!!👏👏
Kol kas viskas gerai
Tank Warfare: PvP Blitz Game Стратегии lkykرائع
Labai smagu kaupti žodyną.
Linksma ir linksma.
Man patinka žvaigždžių garsas
Yra geras!
Puikus ypač nemokamai
Man tai patinka. Labai naudingas. Norėčiau pasirinkti parinktį, kad pamatytumėte, kokia nuotrauka yra anglų kalba. Kartais aš nežinau, ką paveikslėlis reiškia.
Gerai
Labai tinka tiems, kurie dabar pradėjo mokytis ispanų kalbos
Paveikslėliai kartais yra maži ir ne visada aiškūs, bet tai geriausia programa mokytis naujų žodžių ispanų kalba, kurią naudojau iki šiol, ir dar vienas geras dalykas: ji sukurta Ispanijoje. Tikrai naudinga programėlė! Ačiū!
Geras
Labai tinka dideliams
Lär dig spanska 1000 ord Utbildning uyrkJokios anglų kalbos, tik nuotraukos, jokių paaiškinimų, be žodžių vertimo, taip pat jame yra kastilijos lisp, palaikykite vertimo programą ir naudokite ją kaip „flash“ korteles, ji nemokama, viskas gerai, yra skelbimų, reikia mokėti.
Esu senas anglas. Aš gyvenu Ispanijoje 8 metus ir mano ispanų kalba yra beviltiška. Išbandžiau įvairias programas ir tai pirmoji, kuri man suteikė vilties. Iki šiol bandžiau jį tik pusvalandį, bet man tai intuityvu ir naudinga.
Bien gracias
Gerai
Tai labai informatyvu ir naudinga