------------------------------------------
▶▶▶▶ Fransızca öğren - 15000 kelime ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Fransızca öğren - 15000 kelime IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ hile kodu birçok altın ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Fransızca öğren - 15000 kelime 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Tek kelime efsane bir uygulama herkez indirip denemeli hem de başka bir dil öğrenmiş bence bence herkez hemen indirip denemeli🤓🤓🤓🤗🤗
Çok Eğitici ve öğretici bir program.
Fransızca konuşmama yardımcı oluyor
Çok iyi bir uygulama! İnceleme şekli gibi! Bir konuyu yaklaşık 4 gün içinde her gün öğrendiğimde bir konudaki tüm kelimeleri hatırlıyorum!
Hatasını düztin
iyi bir uygulama başlatma 👍👌
Güzelmiş
Bayıldım mükemel tavsiye ederim şidetle😘 Rastgele baba=rastgele yokmu Ben =olmazmı rastgele ama emojili (😘😆😉😃😉😃🙂😃🙂😁😊😁🙂😗😊😂😊😉😉😫😜😜😫🤒😫😝😔😝🤒😫🤕😫 👿😱😈👽😺👽👲👩💆👴💆👬👨❤️👨👬🏃👨👨👦👦🏃✌👈✌✋👎✋💚💓💙💟💗💓💙💔👜👟👜👟👛👟👛👟🐎 🦁🐴🐈🐶🐨🐣🐨🐹🐨🐹🐧🐝🌸🐝🍃🍂🍎🍧🍝🍙🍝🍝🍨🍛🍘🍝🍥🍴🍷🍳🍸🍻🍸🏙🌏🏙🌏🗻🌎🗻🏝🌅🏪🏰⛺💒🏩🌅🏪🌅 🏪🌅🏪🚏🚏🚂🚇🚂🚇🚂🚇🚂🚇🚦🚦🚦⛽🚽🌑🌚🌒🕦🌓🕦🌓🕦🌓🌊🌂🌊🌂💧🌈🌫🌈🎊🎑🎖🎑🎖🎑🎖🎑🎁🎀🏏🏎🏏🚵🏏 🚵🏄🚵🏄🔔🎚🔔🎙🎷🎚📽📹📹📽💽🖥💾📹📽💾📜)
mükemmel
fena değil
Fransızca öğren - 15000 kelime Eğitim mwicÇok kötü hiç ogrenemessiniz
Bu uygulamayı seviyorum, bu şimdiye kadarki en iyi Fransızca öğrenme uygulaması!
Learn French - 15,000 Words Ta’lim uyjeFena değil kullanılabilir
Her gün kullanma .Yararlı olanı. Metro ve toplu taşımada biraz zaman geçirenler için bir zorunluluktur.
J'adore cette uygulaması
Artık sadece reklamlar değil. Artık reklamlar ve hedeflenen kişisel bilgi takibi.
Bu yararlı bir uygulama olsa da, merak ediyorum, çiçeklerinizle daha fazla kelimenin kilidini açabilir misiniz?
Bu güncellemeyi açmak ben açamadım
Çok güzel bir benziyo. hadi bakalım.
Fantastik uygulama.
iki kere yükledim hata verdi tanrı belasını versin
جمييييل
Fransızca isteyenler herkes yüklesin
Müthiş bir uygulama gözleriz rahatlıyor
Ah! İlham verici.
Beğendim.
เรียนรู้และเล่น. คำภาษาสเปน - คำศัพท์และเกม การศึกษา nymElbette dil öğrenmeyi kolay buldum
Diger para yollarından daha etkili herkeze tavsiye ederim
dersler çok kısa
Çok etkili.
hiç çalışmadı
Bu iyi bir uygulama ve merak ediyorum buna dilbilgisi ekleyebilir misin?..sadece şeylerden bahsetmiyoruz, değil mi? Cümle kurmayı öğrenmek istiyoruz..genel olarak çok iyi bir uygulama..Eğer buna bağlı kalırsanız, sonunda size bazı yararlı kelimeleri ve cümleleri öğrenmenizi sağlayacak ilginç bir uygulama.
Süper
Bu uygulamayı etkileşimli yöntemlerle kelime öğrenmek için faydalı buldum.
bu web sitesini beğendim
kelime dağarcığı yapılandırılmış
Bu uygulamayı sev
Kurs veya derslerle ilgili şikayet yok. Dairesel bir grafiğin göründüğü iki ders arasındaki sayfadır. Başlık veya isim içermeyen birçok küçük resim var. Belirli bir yeri göstermeyen bir tür ok var veya gösteriyorsa anlayamıyorum. Önceki versiyonda (İspanyolca kursunuzla uzun süre çalıştım) bir sonraki sayfaya geçmeden önce belirli bir sayfayı tekrar ederdim. Bu sürümle yapamam.Satın almak için fiyat çok yüksek değil ama sadece önceki uygulamayı silersiniz, tüm başarılarımı silersiniz, kullandığım tek özelliği kaldırırsınız ve "Kelimelerin kilidini açmak için tekrar ödemeliyim". Ücret mi? Önceki sürüme dön!
çok iyi. Acayip faydalıdır.
Güzel uygulama öğrenmeme yardımcı oluyor
Bedava fransızca öğrenmek istiyordum ve işte böyle