------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ fırıldaqçı kodu artırmaq nişanələri ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
🤩🤩
Ekranımda görünməyə davam edən bu okean şey var və onu aradan qaldırmağın yeganə yolu proqramı silməkdir, amma mən bunu etdim və o, təkrar-təkrar görünür, inanın ki, hər şeyi sınamışam.
Bu tamamilə Minecraft-dır, amma nə vaxt bir tekstura paketi əlavə edirəm oyundan çıxın və yenidən qoşulun ekran işləmir, xahiş edirəm düzəldin
Dünyanın ən məşhur oyunu budur sizə xahiş edirəm bu oyunu yükliyene halal olsun ona sürpriz hediye
Çox gözəl oyundu 🤯🤯🤯🤯
Yaxşı oyundur, lakin onlar həqiqətən davranış paketlərindən istifadə etmək qabiliyyətini əlavə etməlidirlər, oyunun faktura paketləri var, lakin davranış paketlərindən istifadə etmək üçün heç bir yol yoxdur.
Mən bu 1 ulduza səs verirəm, çünki mən ona daxil olanda o, sadəcə olaraq nömrəli səhifəyə qayıtdı
Mən bəyəndim çox əla oyundu sizdə oynaya bilərsiniz
Hər şeydən əvvəl, dünyama girəndə məni sadəcə ana səhifəyə buraxır, ikincisi isə Hotmail-im kilidlənməyə davam edir, lakin mən microsoft TOS üçün heç bir qaydanı pozmadım.
Həddindən artıq reklam. Musiqi və ya musiqi diskinin musiqisi yoxdur. Pis tekstura paketi. minecraft ripoff
Əladır! Əla proqramdır! Amma bir problemim var, nədənsə dostumla dostluq edirəm və o, "Dostlarınızdan heç biri onlayn deyil" deyir, amma dostum sözün həqiqi mənasında onlayndır! ZAMAN. Və bu, sadəcə olaraq pisdir, çünki biz birlikdə oynaya bilmirik
. Odur ki, bu problemi həll edin.
hətta yüklənməyəcək, dəhşətli.
Mən bunu həmişə bəyənmişəm, çünki pulsuz Minecraftdır. Mən bilirəm ki, "ripoff" daha yaxşıdır. lakin hələ də. niyə ona yalnız 3 ulduz verdim? Bunun səbəbi Chromebook-da işləməməsidir. proqramı işə salır, qara ekran göstərir və öz-özünə bağlanır. zəhmət olmasa, bunu bacardığınız qədər tez düzəldin, bunu cihazımda oynaya bilsəm əla olardı.
Ümumi proqram yaxşıdır, lakin yeganə problem bu idi ki, dünya yaxşı gedir və birdən proqram məni qovdu və mən yenidən dünyama girməyə cəhd edəndə yenidən məni qovdu, oynamağa icazə vermədi, xahiş edirəm bunu düzəldin və mən dəyişim. reytinqim 5 ulduz
Minecraft ilə eyni şeylərə malikdir. Minecraft ilə eyni obyektlərə malikdir, lakin Minecraft-a bənzəmir, ona görə onu sildim Idk niyə amma düşünürəm ki, bu, həqiqətən çətin və fərqli olduğu üçün, həmçinin başa düşmək çətindir 😔
Artıq yaxşı deyil, minecraft tekstura paketini yenidən əlavə edin
Mən ah çəkə bilmirəm ki, sizdə çoxlu səhvlər və çoxlu reklamlar var və serverlərdə pvp reklam alanda və mən ölürəm bəzi fakturalar və şeyderlər xarici proqramda işləmir
Xıyar oyundur sizə təfsiyə etmirəm💘🐟😨😴😴😐😕😡😡😕😕😤😧😦😤😣😮😧😧😣😮😧😧😣😮😧😧😾😧😧😧😾💴💟🙒🙀
Səbəbini bilmirəm, amma yeməkdə problemim olduğu üçün sadəcə bacarıqsız olduğumu və ya oyunumun pozulduğunu deyə bilmirəm.... Dərslik almamışam, ona görə də nəyə dair 50/50-dir faktiki məsələ, əgər problemi anlamağa çalışmaq lazımdırsa, oyunu günahlandırın, çünki açıq-aydın o, heç vaxt siz ola bilməzsiniz.
Gözəl amma reklamlar çox olur
Mən bu oyunu qardaşlarıma göstərirəm və onlar əyləndilər, çünki bu, Minecraft kimi idi və birlikdə oynayırlar. Mən qoşulmaq istədim və proqramı endirdim. İndi oyuna girəndə ekranımı fırlatmaq əvəzinə hərəkət edə və ya hər hansı bir şey edə bildiyim zaman təsadüfi bir otağa kürü tökürəm. Mən bu proqramı bir neçə dəfə sildim və yenidən yüklədim və keşimi təmizlədim və heç nə alınmadı. Mən və qardaşlarım eyni telefona sahibik, lakin proqram mənim üçün deyil, qəribə şəkildə onlar üçün işləyir. Xahiş edirəm kömək edin.
Həmişə deyir ki, sənətkarlıq və tikinti oyununuzu düzəltməyə cavab vermir
Bu oyun yaxşıdır, amma gəlməyən bəzi modları əlavə edirəm və mənim vaxtım gec dəyişən dünyaya daxil oluram, xahiş edirəm bunu mənim üçün yoxlayın və mən 5 ulduz verəcəyəm. tamam. Buna görə də yoxlayın
Oyun mənim sevimlidir, lakin hesab işləmir və mən serverə qoşulmuram, xahiş edirəm bunu düzəldin
Pis oyun yükləməyin
Bu oyun faktiki mc yeniləmələri ilə yenilənir və mc-dən eyni elementlərə malikdir! Reklamlar dayandırılmalıdır, amma buna öyrəşdiyim o qədər də problem deyil
Gözəldir amma çox gec yüklənir ona görə 4 ulduz verdim amma yenə də bu oyun minecrafdan yaxşıdır
Bu oyun oynamaq çox əyləncəlidir, amma yükləmə ekranı hələ də buradadır. 3 saat gözlədim, sonra hələ də buradadır və ona 2 ulduz verdim, zəhmət olmasa oyunu yeniləyin
Дурацкая игра она у меня даже не загружается
Bu oyun çox gözəldi amma mən kəndimə gedirəm və mən kəndimdən gələndən sonra açılmır, sən də oynamırsan
Dəri sistemi bir az çaşqındır... müəyyən bir nöqtəyə qədər aşağı diyirləsəniz, tamamilə qara olur və hətta ən çox istifadə etdiyim dərini silir.
Oyun yaxşıdır, amma oyun minecraftın öhdəsindən gəlir
Bu yaxşıdır, lakin siz kontroller və ya klaviatura ilə oynaya bilirsinizsə, bunun üçün parametrlər əlavə etməlisiniz.
Bir az yaxşıdır, amma zirehləri rəngləmək və mincraftda olan şeylər etmək istəyirəm, qalxanları planlaşdırmaq istəyirəm
Bu oyunu sevirəm . Dostlarınızla oynaya bilərsiniz. Əgər Mincrafte ilə məşğul ola bilmirsinizsə, Crafting and building proqramını yükləyə bilərsiniz. Dostum bu oyuna bənzəyir.
Bu, mc kimi həqiqətən yaxşı proqramdır, amma düşünürəm ki, o, BC-ni pozdu, bir ay oynamağa icazə verdi və sonra o, davam etdi və təkrar-təkrar davam etdi.
Bəzi tekstura amit bloku kimi pisdir və daha çoxları lütfən onu düzəldin
Cox super edirem
Mən bir almaz sərf etdim və sadəcə məyus olmaq və musiqi qutusundan heç nə eşitməmək üçün az qala öləcəyəm. Həm də blokların tıxanmış yarısı onun orijinal dərisi və ya toxuması deyil.
Oyun həqiqətən gözəldir, onun çox sayda reklamı var və mən sadəcə dostlarımla oynayanda reklamlara nifrət edirəm mən həmişə reklam görürəm əslində sonsuz reklamlar lütfən reklamları silin
Bu, əla oyundur, amma mənim üçün sadəcə pozuldu, mən heç dərimi dəyişə bilmirəm. Mən onun olan dərisini seçə bilmirəm və ya özümü idxal edə bilmirəm, bilmirəm, bu sadəcə mənə aiddir, yoxsa problemdir, amma lütfən onu düzəltməyə cəhd edə bilərsiniz. Mən onu silməyə və yenidən yükləməyə çalışdım, lakin bu, heç bir nəticə vermədi
məndə əvvəllər belə olmuşdu amma illər sonra yenidən yüklədim və indi heç açılmır və məndə birdən-birə bağlandığı yerdə problem var idi və indi heç açılmır
İndiyə qədərki ən pis oyun...Lütfən, bu oyunu yeniləyin, çünki mənim dünyam açılmır və mən öz dünyamı açmağa cəhd edəndə oyun yenidən başlayır...buna görə də lütfən, bu problemi həll edin və hər saniyə onu silməli və yenidən quraşdırmalıyam. səhvin bir daha baş verməməsi üçün yeniləyin, zəhmət olmasa TƏŞƏKKÜRLƏR
Bu oyun axmaqdır, mən onu sevirəm və günlərlə dostumla oynayıram, amma hər dəfə proqramdan çıxanda o, məni sistemdən çıxarır və yenidən daxil olmağa imkan vermir, sonra yaxşı oyununuz varsa, daha çox hesab yaratmağa davam edirəm. Mən tövsiyə etdiyim telefon yükləməyin
O, e-poçtuma “çox dəfə daxil olmağa çalışmısınız” sözlərini yazmağımı istəmir və simvolları və düzgün parolu daxil etdim və hələ də işləmir, lütfən, bunu düzəldin.
Mən ona toxunanda yeniləməliyəm deyir internetim yoxdur amma məndə var lütfən düzəldin
Bu oyun çox pisdir... çünki onun çoxlu reklamı var və bir əlavə gələndə oyun niyə başlamır.. bu oyuna 2 ulduz verməyimin səbəbi çox pis oyundur məncə 4.4 reytinqi olduğunu düşünmürəm ən pis oyun.